ultima zi a primei luni e 31 martie

martie 31, 2008 at 4:41 pm (Uncategorized)

dragon1.jpg

Astazi este ultima zi a primei luni de primavara care(cred ca) a fost destul de draguta cu multi oameni pana acum. Ma bucur intr-un fel , primavara inca nu s-a terminat, ba chiar mai avem doua luni din ea.

Motivul pentru care scriu, este de fapt a treia luna din an, cea in care dragonii dau socoteala cerurilor superioare. Astazi fiind ultima zi cand fac acest lucru(pe anul asta).

Povesti nemuritoare cu/despre dragoni se afla raspandite pe intregul pamant, dar din pacate pentru multi, sunt mai putin accesibile si cunoscute. De cand sunt mic, aceste fiinte ma fascineaza si sunt incredibile(cat se poate de propriu spus). Le vad ca pe niste luptatoare care sunt asa datorita faptului ca fac parte din lume. Am vazut un film in care dragonii, erau parte din inima oamenilor. Oameni plini de curaj zburau prin vazduh pentru a se lupta. Alte surse imi spun ca ei sunt in apa, in pamant, in aer si calatoresc dintr-un loc intr-altul pentru a duce pana la capat responsabilitatile ce le-au fost date. Se spune ca sunt peste tot..doar ca am incetat sa-i mai vedem pentru ca nu mai credem in ei.

Dragonii sunt asemanati deseori cu serpi mari si grosi acoperiti de solzi puternici si poarta aripi ce ii ajuta sa zboare. Desigur, pot fi diferiti.

Oare care era modul in care unii eroi luptau impreuna cu dragonii? Si care o fi una din cele mai frumoase povesti cu ei?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: